2011. július 25., hétfő

Molnár Gábor: Világirodalom a modernség után - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Világirodalom a modernség utánA könyv listaára: 1785 Ft. Leírás:
A huszadik századi világirodalom, azon belül is az angol-amerikai próza iránt érdeklődő olvasóközönség egy rendhagyó irodalomtörténetet vehet kézbe. Molnár Gábor Tamás az oktatás szempontjait tartva szem előtt, nem összefoglaló kézikönyvet írt, hanem egy olyan tankönyvet, oktatási segédletet, amely elsődleges célközönségét tekintve a középiskolát végzett fiatal felnőttek számára nyújt segítséget a modern irodalom jelenségeinek megértéséhez. A modern irodalomelmélet eredményeit, szempontjait felhasználva arra törekszik, hogy a különböző, egymással vitázó narratívák legalább jelzésszerűen érzékelhetővé váljanak. E pedagógiai kiindulópont az oka annak, hogy a kötet első fejezetei olyan általánosabb irodalomtörténeti és irodalomszociológiai kérdéseket érintenek, mint a világirodalom fogalmának változása, az olvasás szerepe a modern társadalomban vagy az irodalom szerepe a mediatizált társadalomban. A következő fejezetekben a szerző a modernséget mint korszakfogalmat, a posztmodern prózát (benne a detektívtörténet bukását és tündöklését), valamint a gyarmatosítás utáni regény problematikáját az Arató László és Pála Károly nevével fémjelzett modulszerű felosztás szerint tárgyalja. A szerző alapos felkészültségéről árulkodó, szakirodalom-jegyzékkel és névmutatóval kiegészülő, színvonalas kötet minden gyakorló magyartanár figyelmére számíthat, de jól használható főiskolák és egyetemek segédanyagaként is. ISBN: 963-7615-43-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 555 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:21
. Molnár Gábor: Világirodalom a modernség után - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

Fontos