2011. május 31., kedd

IBM Thinkpad R40 - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Eladó egy IBM Thinkpad R40 típusú notebook. A gép állapotát tekintve használt, szóval van rajta pár kisebb karc, de nem vészes, viszont a burkolat bal alsó sarka egy kis részen könnyen szétnyílik, gondolom hiányzik egy csavar, így csak a patentok fogják, de azért egyben van.
Működését tekintve nem tökéletes, olyan gondja van hogy kisebb mozdításokra is könnyen lefagy, lefagyás után bekapcsolásnál pedig van hogy első próbálkozásra nem akar bekapcsolni csak fekete képet ad, de második próbálkozásra menni szokott a bekapcsolás is. Szóval valami érintkezési gondja van, mert ha csak az asztalon van és nem mozgatom akkor általában gond nélkül megy , tegnap futtattam rajta everestel egy 2 órás rendszerstabilitás tesztet ami minden hardvert terhelt, de nem fagyott le a gép. Az aksija az már sajnos hulla.
A gépnek a fent leírt problémái vannak, ennek tudomásul vételével licitálj mert semmiféle jótállást nem vállalok rá!
Főbb paraméterek:
Kijelző: 14, 1"
Proci: Intel Celeron M - 1300MHz
RAM: 512MB DDR
VGA: Ati mobility Radeon
HDD: 40GB
Egyéb: DVD olvasó,  Wifi
Interfészek:
2db USB 2. 0
10/100mbps LAN
56K Modem
Wireless
S-video
D-Sub
Párhuzamos port
Dokkoló csatlakozó
Személyes átvétel Szolnokon, egyéb esetben posta is megoldható a vevő terhére és felelősségére! A postázás törékeny és értékbiztosított csomagként történik!
Csere, beszámítás esetleg érdekelhet de csak nyomott áron! Cserére, beszámításra leginkább működő vagy hibás laptop, esetleg mobiltelefon érdekelhet.
A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 16:13
. IBM Thinkpad R40 - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Fontos